Лозівчани, які мріють про роботу на залізниці й бути корисними для пасажирів мають можливість опанувати професію нового формату — вокзальний стюард. Про набір на цю професію повідомив директор філії «Вокзальна компанія» Володимир Коваль на своїй сторінці у Facebook. Крім того, з листопада пасажирам потягів Інтерсіті+ пропонуватимуть ланч-бокси зі стравами для дітей, вегетаріанців та з додаванням м’яса.
Філія «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця» запрошує молодих та енергійних людей, які мають бажання швидко вчитися опанувати професію вокзального стюарда.
Що пропонує філія «Вокзальна компанія»:
- фіксований посадовий оклад та премії 30-40%;
- офіційне працевлаштування;
- 4-змінний графік роботи;
- соціальний пакет;
- оплату лікарняних та відпусток;
- навчання (у робочий час).
У кандидатів на професію має бути:
- вища освіта;
- вміння спілкуватися англійською мовою на розмовному рівні;
Що має робити вокзальний стюард:
- надавати інформаційну підтримку пасажирам на території вокзалу;
- стежити за якістю сервісу на вокзалі.
Довідки за телефонами: +38 044 333 10 85, +38 044 465 20 57, +38 097 627 75 93
Фото: сторінка Володимира Коваля у Facebook
Оновлене меню ланч-боксів
АТ «Укрзалізниця» разом з партнерами оновлює меню ланч-боксів у поїздах Інтерсіті+. Ланч-бокси з 1 листопада пасажири зможуть замовити:
- у поїзді;
- при купівлі квитків через сайті booking.uz.gov.ua;
- при купівлі квитків у чат-боті у Viber та Telegram.
Пасажирам запропонують 3 види ланч-боксів:
- м'ясний (куряче філе у соусі каррі з міксом булгуру та міні-вермішеллю у поєднанні з зеленим горошком та морквою);
- дитячий (омлет з міні-сосисками, сиром Чеддер у поєднанні з зеленим горошком та на десерт додали тістечко Шарлот з яблуками);
- веганський — (фалафель на подушці з хумусу в поєднанні зі шпинатом, в’яленими томатами та печерицями, морква «Вок» у кисло-солодкому соусі «Чилі»).