Лозівські епідеміологи нагадали, щоб попередити можливі санітарно-епідемічні ускладнення, треба кип’ятити воду, яку нерегулярно подають із централізованих мереж. Повідомлення Держпродспоживслужби оприлюднили на сайті міськради.
Воду, яку подають з мережі централізованого водопостачання перед споживанням, а також використанням для побутових потреб треба обов’язково кип'ятити та відстоювати, йдеться у публікації. Особливо це актуально зараз, коли на водогоні тривають ремонтні роботи.
Для пиття та приготування їжі треба використовувати тільки сертифіковану питну воду гарантованої якості (фасовану, розливну з ємностей), зазначають на сайті.
Під час приготування їжі треба робити термообробку продуктів, а овочі і фрукти ретельно мити кип’яченою водою та обдавати окропом.
Читайте також: На водогоні знову порив: у Лозовій подаватимуть воду за ранковим графіком